Estrada

STEFAN POTPUNO GO U RUKAMA DRUGE ŽENE: Isplivala privatna fotografija mladog Karića! Zaboravio Jovanu za sekund

Uživa.

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić nedavno je saopštio da je raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i tom prilikom iznenadio javnost s obzirom na da su važili za skladan i harmoničan par.

Stefan je sada pokazao kako uživa bez Jovane i odlučio je da se odmori i opusti od svega, te se zaputio na masažu, koja mu sigurno preko potrebna nakon 10 meseci boravka u rijalitiju.

On se tokom masaže snimao za Instagram i tim putem podelio sa pratiocima “privatne” momente s obzirom na to da je na istim polugo, ali se i te kako primećuje da mu je ovaj vid relaksacije prijao.

– Zlatne ruke – napisao je Stefan u svojoj objavi.

Podsetimo, Jovana se oglasila povodom raskida sa Stefanom i rekla da će se od sada usredsrediti na karijeru i da će joj veza sa Stefanom ostati u lepom sećanju.

– Dragi moji, ovo će biti moje prvo i poslednje obraćanje na moju vezu sa Stefanom. Zbog svega što smo prošli, zbog svega lepog što smo imali, ja ću ostati dosledna sebi. Neću se pravdati, iznositi “prljav” veš. Nikada ne znamo šta nosi dan, šta nosi noć. Spremam novu sezonu Minskog polja, tu je još dosta projekata. Tako da na moj privatni život stavljamo tačku u medijima. Za sada…Hvala svima na razumevanju! – rekla je Jovana za “Republiku”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh