Estrada

Ljudi ne vjeruju u čemu je Georgina došla u crkvu: Marama na glavi i kratka suknja ne idu

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, posjetila je portugalsko svetiše Fatima gdje se pridružila hodočasnicima, no mnogima se nije svidjela haljina koju je odabrala za tu priliku.

Georgina Rodrigez - Net

Naime, 28-godišnja Georgina objavila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane, što se nekima baš i nije svidjelo te su zaključili kako je to izdanje u potpunosti neprimjereno.

“Ne moraš nositi kameru dok se moliš i trebala bi imati više poštovanja prema sebi i crkvi te pokriti malo više tijela. Hvala”, “Zanimljivo”, “Nije primjerno tako pokazivati pozadinu u crkvi”, “Ovo nije bi blizu vjeri, marama na kosi i kratka suknja ne idu”, “I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan”, samo su neki od komentara koje je dobila ispod objave.

Podsjećamo, Ronaldo i Georgina u aprilu ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh