Estrada

“TRI DANA JE PLAKALA ZBOG TOGA!” Dalilina kuma zagrmila – raskrinkala Dragojevićku! Spomenula TRUDNOĆU i Mladena Vuletića!

Iskreno!

Gordana Vasić, venčana kuma Dalile Dragojević ne libi se da javno priča o životu aktuelne učesnice “Zadruge 5” sve što zna.
Ekipa našeg portala porazgovarala je sa Dalilinom bivšom kumom, kako ona kaže, a tokom razgovora, Gordana nam je otkrila brojne pikanterije iz života trenutno najpoznatije preljubnice na Balkanu.

Ona je istakla da Dalila ima specijalan ukus za muškarce, te je spomenula i njenog bivšeg dečka, Mladena Vuletića.

– Ona je tri dana plakala kada je čula da se Mladen ženi i svi su se tamo pitali šta je. Kada je Matora ustala i čestitala Mladenu i Jeleni što stupaju u brak i što će dobiti bebu, ona je posle toga tri dana plakala, jer je to njena najveća ljubav – rekla je Gordana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh