Estrada

DALILA ODLUČILA DA ODE – SAPAKOVALA KOFERE: Uslijedio težak rastanak

Sve što je slatko ima svoj gorki rastanak.

Marijana Zonjić, bivša zadrugarka i pevačica, od kako je izašla iz najgledanijeg rijalitija, nije se odvojila kako sama već kaže, od svoje najbolje drugarice Dalile Dragojević.

Njih dvije su u drugoj polovini rijalitija počele da se druže i od tada postale neverovatno bliske. Prijateljstvo im je ojačalo nakon izlaska iz Bijele kuće, te su započele zajednički život, nošenje istih komada garderobe kao i kupovinom istih poklona. Marijana je bio neko ko je pomogao Dalili da prevaziđe strah od povratka u Šepak, te je putovala sa njom i provela neko vrijeme u porodičnom domu.

Nedavno su zajedno uživale na odmoru, ali je došlo vrijeme da se razdvoje. Dragojevićka je uživala sa svojim misteroznim dečkom i ponovo posjetila svoj rodni grad, dok je Marijana za svoj groš otišla ponovo na more sa svojim prijateljima. Zonjićeva je nastavila da objavljuje storije sa primorja, te možemo da ispratimo kako se provodi bez svoje najbolje drugarice.

Kako će ovo prvo razdvajanje uticati na njihovo prijateljstvo, ostaje nam da ispratimo. prneosi “Novi“.

Dalila i Marijana – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh