Estrada

DEJAN 5 GODINA NIJE KROČIO U NJU: Ovako izgleda njegova soba u Veterniku, EVO ČIJU SLIKU DRŽI NA ZIDU – ovo je morao donijeti iz Bijele kuće

Dejan Dragojević i njegova djevojka Aleksandra Nikolić redovno snimaju i svojim fanovima pokazuju kako im izgleda život. Dejan je odlučio da otvori vrata svoje sobe u Veterniku, a Aleks mu je pomogla oko snimanja.

Dejan D - Novi

– Ovo je sat koji sam nosio na superfinalu – pokazao Dejan. Pored sata, tu si u njegov portret iz Bijele kuće, trofej koji je osvojio, ali i pokloni od fanova. Dejan je pokazao i novac koji je ponio iz svog čuvenog “šteka”, o kojem se pričalo svih deset mjeseci.

– Ovo su pare, jedan dio para iz Zadruge – pokazao je Dragojević.

Dejan je prišao zidu i poljubio sliku sa svog nastupa na “Zadrugoviziji”.

Dejan – Novi

– Ovo sam ja, Bože pomozi dragi ovom dečku – poručio je Dragojević. – Ovo je neseser iz Zadruge, tu su ostali vitamini, ovde je parfem od Aleksandre. Ovo parfem od Davida – nastavio je Dejan.

– Ovo je nagrada, pobijedio sam u najjačem rijalitiju što postoji – pričao je Dejan.

– Nargila naravno, nju purnjam non-stop – nastavio je Dragojević, koji je potom objasnio da će srediti sobu i da ne zna gdje mu se šta nalazi, kako mu je majka Biljana sve ispremještala. prneosi “Novi“.

Dejan D – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh