Estrada

ALEKSANDRA U DRUGOM STANJU?! Veliko slavlje u domu Dragojevića – čitava porodica na okupu, svi se vesele

Ori se Veternik!

Fanovi rijaliti programa “Zadruga” budnim okom prate svaki korak Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Sudeći prema njihovim društvenim mrežama njih dvoje uživaju u ljubavi i nikada nisu bili srećniji.

Zaljubljeni par koristi svaki trenutak da bude zajedno, a uskoro će se uputiti i na putovanje u Egipat koje su im uplatili fanovi.

Nedavno se polemisalo da rade na bebi i da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Dejan je kratko prokomentarisao da li rade na potomstvu:

– Pa to ne bi bilo iznenađenje. Da, pravimo bebu, hoćemo 4 odjednom… Samo 4, ako bude 3, šaljemo ih u “Zadrugu”. Jedno da čuvate vi sa Pink.rs-a, drugo kod Miće u pab. Rano je za to, jos smo životno nesnađeni za tako krupnu stvar – rekao je Dejan u svom maniru za “Pink”.

Sada je Dejan objavio novi video na kom se vidi kako je čitava porodica Dragojević na okupu u Veterniku i kako se svi vesele uz pesmu. Fanovi su se odmah zapitali da li je možda povod za slavlje Aleksandrina trudnoća. Ostaje nam da sačekamo da se Dejan oglasi i da nam otkrije šta se slavilo u njihovom domu.

Pogledajte kako se slavi u njihovom domu:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh