Estrada

FRAN PUJAS HITNO HOSPITALIZOVAN: Nepomično leži u bolničkoj postelji, objavljene PRVE SLIKE

Fran Pujas je hitno hospitalizovan na jednoj privatnoj klinici, a Pink.rs došao je u posjed fotografija sa lica mjesta, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Fran Pujas - Pink

Naime, paparaco portala Pink.rs našao se na licu mjesta i zatekao Pujasa na privatnoj klinici u koju je danas primljen zbog visoke temperatuje i neizdrživih grčeva.

Bivši zadrugar je bio u društvu svoje majke, koja ga je i dopratila kolima Hitne pomoći.

Fran je, saznajemo, primio infuziju i urađene su mu detalje analize, kao i ultrazvuk, kako bi što pre saznalo koji zdravstveni problem ga je pogodio.

Naš paparaco ga je uslikao dok je ležao u bolničkom krevetu, a po izrazu njegovog lica možemo da primetimo da se ne osjeća najbolje. On je sve vrijeme gledao u telefon i vjerovatno na taj način ubijao vrijeme dok mu je ukazivana ljekarska pomoć. piše “Pink“.

Fran Pujas – Pink


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh