Estrada

BEBICA POSJETIO MILJANU U BOLNICI, OTKRIO NOVE DETALJE: Evo u kakvom je stanju Kulićka

Miljanini roditelji Marija i Siniša Kulić, zajedno sa njenim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom posetili su je danas u bolnici.
ADVERTISEMENT

Miljana i Bebica - screenshot

Miljana je sa Intenzivne nege prebačena na odeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš.

Miljanin dečko Bebica, rekao je da je njegovoj devojci sada najpotrebniji mir, te da se njeno zdravstveno stanje poboljšava.

– Obratićemo se svima zvanično. U kontaktu smo sa doktorima i Miljanom, svi su uz nju ima svu negu. Marija će se obratiti u utorak svima, samo da nas više niko ne zove do tada da malo odmorimo. Miljana je bolje, sve je Marija već rekla kako jeste samo da ovo sve prođe i da njoj bude bolje, ništa drugo nije važno – rekao je Bebica.

Podsetimo, Miljana je u sredu u prepodnevnim satima sa odeljenja intenzivne nege prebačena na drugo odeljenje, a sa njom je non-stop majka Marija Kulić, koja bdi nad svojim detetom. Kako smo nezvanično saznali od medicinskog osoblja, Miljana se postepeno oporavlja, a jedino što traži su cigarete. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh