Estrada

“SITUACIJA JE ALARMANTNA, BORE SE DA DRUGI ORGANI NE OTKAŽU!” Doktori se plaše da će se Miljanino stanje zakomplikovati

Miljana Kulić danima se bori za život nakon komplikacije prouzrokovane operacijom želuca u Turskoj.

Njeno stanje se pogoršava, a lekari u bolnici u Nišu na sve načine pokušavaju da se izbore da joj ne otkažu ostali organi, jer je u velikoj opasnosti.

Podsetimo, Miljana je s majkom Marijom Kulić i dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Turskoj, gde joj je urađena intervencija, a posle toga se se oglasila na društvenim mrežama i rekla da je sve proteklo u najboljem redu. Nažalost, nakon nekoliko dana, kada su se vratili u rodni Niš, njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo. Odmah je primljena u bolnicu, gde se lekari i dalje bore za njen život.

– Miljana je baš u teškom stanju. Situacija je alarmantna! Lekari se trude da obezbede sve kako joj i ostali organi ne bi otkazali. Slezina, koja je bila ključ problema, otklonjena je, a sada je najveća bojazan to da se ne zakomplikuje toliko da i ostali organi otkažu. Minuti su u pitanju. Samo njen imunitet, volja i molitva mogu da joj pomognu. Svi se maksimalno bore. Njenoj majci su dozvolili da bude pored nje, iako posete nisu dozvoljene, jer jedino Marija ima uticaj na Miljanu. Ona je neprestano bodri i ohrabruje – rekao je izvor “Kurira” blizak porodici Kulić.

Miljanini roditelji Marija i Siniša od bola i brige jedva su dali izjave za “Kurir”.

Miljana Kulić, Marija Kulić, Siniša KulićFoto: Srbija Danas/ Youtube Printscreen/ Zadruga Official
– Jako mi je teško. Svima u porodici. Doktor kaže da lekovi treba da odrade svoje. Bila je životno ugrožena, sad čekamo da vidimo. Svi smo u neizvesnosti. Molim vas da me razumete zašto ne mogu da pričam, molite se za moju ćerku – rekao je Siniša.

Njegova supruga bdi nad ćerkom i ne pomera se iz bolnice.

– Ne mogu da pričam, zaista ne mogu – bilo je sve što je Marija želela da kaže. Tokom jučerašnjeg dana iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu saopštili su da se Kulićka uspešno oporavlja.

– Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu, 30. jula, kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici, kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog skraćivanja želuca. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziju i reanimaciju – saopšteno je iz UKC Niš.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh