Estrada

OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE OPERISAO MILJANI ŽELUDAC: Poručio samo jedno

Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar u Nišu u subotu sa velikim bolovima u stomaku i tada joj je konstatovano pucanje slezine, što je navodno posljedica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj.

Miljana i doktori - Instagram

Turski hirurg tvrdi da nije bilo propusta

Međutim, doktor Mehmet Seven poslao je poruku Informeru i negirao bilo kakvu mogućnost da je Miljani pukla slezina u klinici u kojoj je operisana, te istakao da će čak predočiti i dokaze:

Mnogo je dezinformacija i nerazumjevanja u okruženju. Mi konkrento nemamo nikave informacije od pacijenta i majke pacijenta jer nam ne odgovaraju na poruke, znamo ono što smo pročitali u medijima. U najkraćem mogućem roku ćemo podijeliti sa vama dokaze(naše klinike i kliničkog centra u Nišu) da naš pacijent Miljana Kulić nije imala ozlijedu slezene nakon naše operacije- napisoa je doktor Seven.

U bolnici imaju snimak operacije želuca

– Pročitala sam da su tvrdili da je loše odrađeno, što bi se odmah vidjelo. Drugi dan se radi provjera test curenja. Snimkom operacije možemo dokazati da nema povrede slezene- izjavila je Minela koja je na svom profilu na Instagramu objavila i snimke glasovnih poruka koje joj je slala Marija Kulić tokom i nakon Miljanine operacije, a u kojima je jasno da su se Selmanova i Kulićeva raspravljale zbog nepoštovanja bolničkih pravila i Miljanine konzumacije cigareta i kafe:

– Ovo meni nije prva operacija, nego je ko zna koja. Kad kažem meni, ne smatram samo sebe nego i supruga, drugu kćerku, carski rez i sve… Znam ja odlično šta i kako treba, nemoj ti da brineš, nego vi gledajte svoje kako treba, a mi ćemo da gledamo i poštujemo kako treba naše – govorila je Marija.

– Je l’ tebi mama dozvolila sa 25 godina dođeš u Tursku sa plavim očima, plavuša?! Eto, ja svojoj kćerki ne bih dozvolila, tako da ti i ja više nemamo o čemu da pričamo. Možeš da pričaš sa svojom mamom – dodala je Kulićka, ali se tu nije zaustavila:

– Svojoj mami možeš da pričaš šta da radi, meni ne možeš. Što se tiče medicine mnogo više znam, tako da mi tvoji saveti nisu potrebni. Znam ja kako treba poslije operacije, uostalom doktor neka mi piše na prevodiocu, nema potrebe ti više da imaš obaveze prema nama, čak ni poruke da pišeš. Ja zbog raka i svoje bolesti nisam ostavila cigare, pa neću ni zbog bolničkih pravila. To za mene ne važi. Nikada nisam tjerala Miljanu niti krenula ja da nudim cigaretu dok ona nije rekla “izvedi me da popušim cigaretu – govorila je Marija Kulić u glasovnim porukama koje je poslala Mineli. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh