Estrada

NOVA SAZNANJA O STANJU SANDRE ČAPRIĆ: Nije nikako dobro, OGLASILI SE IZ BOLNICE

PjPevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Čaprić zadobila je teške povrede nakon što je pala sa kvada.

Sandra Čaprić - screenshot

Njeno stanje je bilo ozbiljno kada je primljena u urgentni centar, a bivša zadrugarka je zadobila niz povreda, poput polomljene butne kosti, povrede glave, kuka, a neke od njih će zahtevati i operaciju.

Čaprićeva se nalazi u bolnici na Banjici, a izvor iz bolnice otkriva za Srbijadanas.com kako je trenutno stanje bivše zadrugarke, kao i da li će operacije biti neophodne:

– Slomljena ključna kost, slomljena butna kost i isčašila je kuk. Kuk je odmah vraćen, to se zove reponiranje kad ga vratiš u svoje ležište. Butna kost će spontano da zaraste, a možda će i ključna kost spontano, tako da se možda neće ni operisati – rekao je izvor iz bolnice, pa dodao:

– Na glavi ima par končića, sad je mnogo bolje, povraćala je posle svakog obroka, ali joj dajemo protiv mučnine medikamente. Čeka se pregled glavnog doktora, koji će pregledati njen rendgenski snimak, pa ćemo videti da li je operacija neophodna. – zaključio je izvor, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh