Estrada

OGLASILA SE ALEKS NAKON NAVODNE DEJANOVE PREVARE: Evo šta mu je poručila

Dejan Dragojević je jučer otputovao u Crnu Goru na ljetovanje zajedno sa svojim bratom Davidom i prijateljima.

Dejan i Aleks - screenshot

Njegova djevojka Aleksandra Nikolić nije krenula sa njim, a kako je Dragojević istakao, put se desio neplanirano.

Braća su uživala u zajedničkom putovanju i izlasku, nakon četiri godine bez ikakvog kontakta, ali čini se da neko želi da pokvari Dejanovu idilu koju trenutno živi.

Naime, na fotografiji koju je objavio iz izlaska počeli su da se nižu komentari raznih profila kako je Dragojević već prvo veče bio nevjeran Aleks.

– Fuj, gade jedan! Četiri ku*ve sjede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l’ to hvala Aleksandri, gade jedan – glasio je komentar ispod Dejanove objave, koji je napravio opštu pometnju.

Naime, iako nije poznato da li je i sama saznala za navodnu prevaru o kojoj ne prestaje da se bruji, Aleks se u toku noći oglasila na svom Instagram profilu i zaintrigirala javnost misaonom rečenicom.

– Ništa što je loše nema moć, ako mu je ti ne daš svojom reakcijom. Ti biraš! Od mene dosta… Laku noć – napisala je ona.

Aleks – Novi .ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh