Estrada

PONOVO ZAJEDNO – SAOPŠTENE VIJESTI: Prvi put nakon raskida, ovo su svi čekali

Biće burno!

Dusica - Novi

Emisije “Narod pita” moći ćete da pratite svake noći do početka “Zadruge 6” na televiziji Pink, a večeras vas očekuje prava poslastica. Voditeljka Dušica Jakovljević ugostiće čak četvoro bivših zadrugara, a o dvoje njih javnost ne prestaje da bruji ovih dana.

Sandra Rešić i Anđelo Ranković nedavno su raskinuli svoju vezu, u koju su uplovili pred sam kraj “Zadruge 5”. Oni će se večeras naći na “vrućim stolicima” i odgovarati na pitanja publike.

U studio sa njima stiže i Marko Đedović, koji je nazaslužniji za to što su Sandra i Anđelo priznali svoje emocije i stupili u odnos.

Ali, ni tu zabavi nije kraj. U studio stiže Matora, Sandrina i Anđelova prijateljica, koja je sa ovim takmičarima imala komplikovan odnos. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh