Estrada

POLICIJA PREKINULA NASTUP SLOBE RADANOVIĆA! Neočekivan pretres nasred kluba – pjevač iste sekunde reagovao

Ovome se nije nadao!

Sloba Radanović - MegaVijesti.Com

Pjevač Sloba Radanović sinoć je bio u centru zbivanja kada je policija ušla na njegov nastup u jednom klubu u Budvi.

Radanović ovo ljeto provodi radno u Crnoj Gori zbog čega je morao da odustane od odmora sa suprugom Jelenom, koja sa djecom boravi u Turskoj.

A s obzirom na to da Sloba puni svaku diskoteku u kojoj zapjeva, on je i sinoć napravio lom u popularnom klubu u Budvi. Međutim, njegov nastup prekinula je poseta policije koja je ušla kako bi napravila raciju i pretresla goste lokala. Pjevač je iste sekunde prekinuo da pjeva i sa svojim obezbjeđenjem sačekao da policija obavi posao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore legitimisali su sve u klubu i nakon završenog posla napustili lokal, a Radanović se popeo na binu.

Međutim, njemu se pridružio i pjevač Jovan Perišić, pa su dva muzičara napravila atmosferu za pamćenje i dolazak policije nije ostao u lošem sjećanju gostima, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh