Estrada

JAVNO PODRŽALA DALILU DRAGOJEVIĆ: Evo kakvu joj je poruku ostavila ispod fotke, ljudi NE VJERUJU

Dalila Dragojević izašla je iz “Zadruge 5” kao drugoplasirana, a niko ne može da povjeruje da je dobila podršku od poznate pjevačice Nade Topčagić.

Naime, Dalila je, kako je sama pričala, doživjela pravi linč kada je napustila rijaliti. Javnost ju je osudila zbog preljube u rijalitiju, kada je uplovila u romansu sa Filipom Carem pred očima tadašnjeg muža Dejana Dragojevića, ali ne i pjevačica, piše Novi.

Nada je Dalili ispod fotografije ostavila emotikone aplauza i srca.

“Bravo Nado, podrzite je jer ovo vise nije normalno. Ovoliki hejt, kao da ga ubila, a ne prevarila, sve je otislo predaleko. Opet je iskrenija od njega”, “Ne napadaju je što se zaljubila nego sto je odlučila da svoj život proda za pare. Ona od toga živi, kužiš? Na stranu sto je nenormalna i neodgojena”, nizali su se komentari ispod Nadine pohvale na račun Dalile.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh