Estrada

NISAM VIŠE FATALNA CRNKA! STANIJA SE TOTALNO PROMIJENILA:Ljudi je ne prepoznaju!

Starleta Stanija Dobrojević je na svom Instagram profilu objavila video i poručila pratiocima da je na putu da postane plavuša, ali i da će se tokom zime vratiti u “fatalnu” crnku.

Stanija Dobrojević - Pulsonline.rs

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević napravila je drastičnu promjenu i tako iznenadila sve svoje pratioce. Naime, ona je odlučila je da promijeni boju kose, te je svoju dugu crnu kosu prefarbala u “kesten” boju.

Iako su neki zabrinuli što je drastično promijenila imidž, ona je objasnila da je ova promijena trenutna i da će se na zimu vratiti u crnokose.

– Upravo sam na putu na postanem plavuša, tako da vidjećemo kako će da izgleda tek cijeli proces na kraju i tako ću da furam ovog ljeta, a na zimu ću ponovo da budem fatalna crnka – poručila je Dobrojevićeva na svom Instagram profilu. prenosi “Novi“.

Stanija – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh