Estrada

DALILA SINOĆ DOBILA PORUKU NA INSTAGRAMU, ODMAH OBJAVILA DA SVI VIDE: “Ta djevojka vas je…”

Veza Dalile Dragojević i Filipa Cara ipak nije opstala napolju, a sada je dobila poršku jedne bivše rijaliti učesnice.

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila je poruku podjelila pa su svi pomislili da se u njoj i pronašla. Ona se zahvalila Mimi Živković na tome što je na njenoj strani.

“Ne mogu, a da kao nekadašnja učesnica tog istog rijalitija ne kažem, da je stvarno užasno što se desava Dalili. Taj linč i tolika mržnja prema nekome ko vam lično nije naštetio je stvarno zabrinjavajuća.

Naštetila je sebi, pustite je sama da se nosi sa tim, ne razumem stvarno skupili ste se iza telefona i nemate svoje živote nego urnišete zenu”, dio je poruke.Podsjetimo, Dalia Dragojević je u emisiji “Narod pita” javno raskinula vezu s Filipom Carem, budući da nije želio da bude s njom u studiju, pa je sama prolazila kroz golgotu zbog ponašanja u “Zadruzi”. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh