Estrada

Jelene Karleuše nakon razvoda: Nisam neko ko diže ruke i odustaje

​Pjevačica Jelena Karleuša, poslije 14 godina braka, razvela se od Duška Tošića, a sada se osvrnula na brak, vilu u kojoj živi kao i album koji priprema.

Jelena Karleuša - Lepaisrećna

Pjevačica je objavila na instagramu da su se ona i Duško dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad kćekama, a i da su rasporedili zajedničku imovinu.

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno”, napisala je pjevačica.

“Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalili. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, dodala je Karleuša.

Jelena će nastaviće da sa kćerkama živi u kući koju je upravo renovirala.

“Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji poseduje i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije”, priznala je pjevačica.

“Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe, imam i žinu koja vodi računa samo o graderoberu. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Ima dosta elemenata od drveta i mermera”, rekla je Jelena. prenose “Nezavisne“.

“Kad ne radim u studiju i nemam nastupe, volim da se bavim fotografijom. Posebno mi se sviđa fotografisanje prirode i životinja”, rekla je Jelena pa opisala Niku i Atinu.

“One su neverovatan miks Duška i mene, moje Divne, njegove sestre… I po karakteru i po fizionomiji”, dodala je ona, pa se osvrnula na jeda od prethodnih intervjua, u kom je izjavila da će joj ova godina biti prekratnica.

“Dan D biće izlazak novog albuma i tada očekujem smak sveta”, dodala je pjevačica, pa se osvrnula na svoj brak.

“Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja”, rekla je Jelena pa priznala da je žena uglavnom glava kuće.

“Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo”, izjavila je Jelena, prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh