Estrada

OTVORILA SE KAPIJA, DALILA BJEŽI: Direktno se obratila članu produkcije, “Vlado, što mi to radiš?”

Kamera sve snimila!

Dalila - Novi

Dalila Dragojević i Filip Car noćas su se satima svađali. Car joj je uputio gnusne uvrede, a onda ju je i gađao flašom. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti kako bi spriječilio sukob većih razmera.

Dalila nije mogla da izdrži, pa je poželela da pobjegne iz rijalitija četiri dana pred finale. Kada se otvorila kapija kako bi izašao Bora Santana, koji je sinoć gostovao na žurki, Dalila je pokušala da pobegne.

Međutim, obezbjeđenje ju je spriječilo u toj namjeri.

– Mrš, j*bem li ti majku. Skači na žurki, k*rvo. Neka otvore vrata ili ću porazbijati sva ova stakla. Ne mogu više da izdržim – vikao je Car. prneosi “Novi“.

– Gađa me flašama – žalila se Dalila Bori:

– Idi igraj, đuskaj, zezaj se – savjetovao ju je Bora.

– Ne mogu Boro, ne znaš šta se desilo malopre. Krenuo je da me nosi po imanju. Hoću da izađem – rekla je Dalila.

– Čekaj da izađem ja – odgovorio joj je Santana

– Izlazim i ja – rekla je Dalila i pokušala da iskoristi priliku i da se provuče ispod kapije kada je pjevač izlazio sa imanja.

Bora je otrčao i brzo su spustili kapiju, dok je obezbejđenje držalo Dalilu.

– Nemoj to da radite. Vlado nemoj to da radiš – pogledala je Dalila u kameru i obratila se članu produkcije.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh