Estrada

KARLEUŠA SE PRESELILA IZ PORODIČNOG DOMA, SVE STVARI SU U KESAMA: Razvela se, EVO GDJE ŽIVI SADA

Na društvenim mrežama, a potom i u medijima, odjeknula je šokantna vijest – Jelena Karleuša i Duško Tošić danas donijeli odluku da okončaju svoj brak nakon 14 godina.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Instagram

Pjevačica se oglasila na svoj Instagram profilu i napisala javno saopštenje povodom ove teme.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom. Što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Prežijvela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – istakla je Jelena Karleuša.

Pjevačica je inače veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima dijeli šta joj se dešava u privatnom životu. Tako je juče podijelila snimak i pokazala njen garderober u novoj kući. Pjevačica se preselila u novu vilu i sredila sve kako njoj odgovara. Mnoge žene bi joj pozavidjele na komadima odjeće koje posjeduje, ali i na sauni koja se nalazi u njenom garderoberu.

Kao što ste primijetili, počela sam sa prebacivanjem svojih stvari u moj novi garderober, u novoj kući. Tek sam počela, ovdje će se puniti sigurno šest sedam dana. Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvjetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište i što je najinteresantnije ima i saunu. Ja volim to i ovdje ću se detoksirati. Obećavam da ću snimiti kako sve izgleda kada se sve završi, biće stvarno super, sada je sve u ovim kesama i u haosu – rekla je Jelena i pokazala svoj novi garderober, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh