Estrada

Penzioner, milioner i honorarac: Poznat iznos prihoda Saše Popovića!

Popović je od prije dvije godine zvanično penzioner, ali i honorarac, i to vjerovatno najplaćeniji u regionu.

Saša Popović - screenshot

Saša Popović iza sebe ima uspješnu karijeru i može da se pohvali time da je otvorio put mnogim mladim pjevačima kroz takmičenje „Zvezde Granda“.

On je od prije dvije godine zvanično penzioner, ali i honorarac.

Penzioneri mogu da pozavide Saši na angažmanu u „Zvezdama Granda“, gdje godišnje prihoduje 200.000 eura. Naime, otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udio u „Grandu“, bivši generalni direktor ove produkcije prima platu u iznosu od 200.000 eura godišnje, prenijeli su mediji tada.

Kada je je riječ o njegovim mjesečnim prihodima, Popović osim plate dobija i penziju.

Popović je zvanično otišao u penziju 1. novembra 2019. godine, ali je najavio da neće prestati da radi. Da od penzije neće da živi, potvrdio je kada je proslavio s kolegama važan dan.

“Kao penzioner živim kao bubreg u loju. Imaću malu penziju, ali ne znam da li može od toga da se živi. Mogao sam od aprila da odem u penziju, tada kada sam napunio 65 godina, ali, eto, još malo sam produžio. Nije važno kolika će da bude penzija, nego dokle ću da je primam”, naglasio je tada bivši direktor „Granda“.

On je prošle godine govorio o svojim prihodima i otkrio kolika mu je penzija.

Naime, pričajući o svojoj supruzi Suzani Jovanović, koja je nakon višegodišnje pauze riješila da se vrati na scenu, Saša je priznao da je on finansirao njen album i da je za njega dao skoro 100.000 eura.

“Ja sam od penzije sve ovo uspio da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, samog sebe”, rekao je Saša na promociji Suzaninog albuma.

“Moja penzija je 700 eura. 140 penzija sam uložio u sve ovo”, rekao je Popović, što znači da je album koštao skoro 11.500.000 dinara, odnosno 98.000 eura, piše Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh