Estrada

Svi detalji vjenčanja Lejle Ramović

Lejla Ramović, starija sestra Džejle Ramović udala se jučer za svog izabranika Dinu Joldića. Mlada bh. influenserka sa svojim sadašnjim suprugom mjesecima je planirala ovaj poseban dan. Dino je Lejlu zaprosio 2020. na Čvrsnici.

Porodica i bliski prijatelji dijelili su na svojim Instagram profilima čarobne trenutke ceremonije, dok Lejla nije krila svoje uzbuđenje. Vjenčanje iz bajke održano je u Mostaru u dvorištu raskošne vile.

Mladi par uložio je velike napore u organizaciji. Lejla je blistala u vjenčanici koju je, kako je ranije rekla, odlučila sašiti.

Mladi par nije krio sreću dolaskom pred matičara. Goste na svadbi zabavljao je naš poznati pjevač Amel Ćurić, a kasnije mu se pridružila i Džejla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh