Estrada

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RASKIDA SA ISAKOM: Prošlo je nekoliko dana – 1 PORUKA ZA ŠABANOVIĆA

Pjevačica Aleksandra Mladenović otvorila je dušu o raskidu sa kolegom Isakom Šabanovićem, ali se osvrnula i na nedavni udes, koji je doživjela

Aleksandra i Isak - screenshot

Na samom početku razgovora, Aleksandra je otkrila tajnu svog dobrog izgleda, jer je u posljednje vrijeme znatno smršala.

– Oslobila sam zato što sam stalno na putu! Šta da kažem… Oslabila sam jer radim puno, nema drugog razloga, ne stižem ni da jedem koliko sam često na putu. Ja sam mala žena i super je što sam oslabila – ističe Aleksandra u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je pjevačica raskinula romansu sa Isakom Šabanovićem, a sada je otkrila nove detalje njihovog odnosa.

– Eto, nemam sreće u ljubavi očigledno… Zaljubila sam se, mislila sam da je stvarno velika ljubav u pitanju. Iskreno, nisam razmišljala o svadbi, pisalo je svašta, novinari kao da su jedva dočekali da me udaju! Nije ništa lažno, nije ništa namješteno, zaljubili smo se, voljeli smo se, ali se, eto, nismo razumjeli na kraju – ističe Mladenovićeva, pa nastavlja:

– Nemam konkretan odgovor na ovo, ali nismo se razumjeli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije planove za budućnost i nekako se sve to mimoilazilo. Čuli smo se, pitao me je pre neki dan kako sam, jer sam imala malu nezgodu na putu, javio se, to je to.

Ona otkriva da još uvijek nije našla oči u oči sa Isakom.

– On kod mojih nije bio, nije stigao! Ali bilo je svakako u planu… Nije mi svejdno, gledam da sve to ostavim iza tebe, koliko god da je teško. Imam puno nastupa, pa se trenutno fokusiram na to, idem dalje. Nisam razmišljala o pomirenju, mislim da bi trebalo da porazgovaramo kao ljudi, jer do toga još uvijek nije došlo, još uvijek nismo pričali, ali čekam da se sve malo slegne, pa da sjednemo i popričamo ljudski, ali to ne znači da će doći do pomirenja. Ako budemo radili, šta sad, ja sam profesionalna uvijek bila, tako će i ostati – kaže Aleksandra.

Mladenovićeva je nedavno doživjela udes, a sada je priznala da je ona bila za volanom i da je sve bio trenutak nepažnje.

– Sada sam dobro, mnogo sam se potresla i još uvek sam pod nekom traumom, to mi se do sada nije desilo. Sve je dobro prošlo, trenutak nepažnje, ali za nauk, ljudi, nemojte gledati u telefon dok vozite! Vozila sam, pričala sam telefon, ali ubuduće toga više neće biti. Mnogo stvari mi se dogodilo u poslednje vreme, što lepih, što ružnih, ali ovo su znakovi pored puta. Ne treba tako rasejana i umorna da vozim, kad nisam fokusirana na vožnju, pozvaću taksi – zaključuje Aleksandra Mladenović. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh