Estrada

Ovo je njihovo parče raja: Evo gdje uživaju Karleuša i Duško Tošić

Nakon što je poput bombe odjeknula vijest da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić zvanično razveli svaki korak slavnog para pomno se prati

Jelena Karleusa i Dusko-Tosic - Objektiv.rs

Ovoga puta na Jeleninom Instagram profilu osvanuli su video snimci koji su njene pratioce ostavili bez daha. Pjevačica je, naime, pokazala do detalja uređeno dvorište raskošne vile na Dedinju u kojoj je sa svojom porodicom pronašla mir.

Dom Jelene i Duška ima toliko prostora da svako može da ima „svoj mali svijet“, a svi zajedno su, čak i kad su u dvorištu, zaklonjeni od pogleda znatiželjnika. Terasu krasi namještaj u krem i bijelim tonovima i dvije prostrane ležaljke koje gledaju na veliki bazen.

Budući da je Duško često odsutan zbog poslovnih obaveza, brigu o porodičnoj vili preuzela je Jelena koja se trudi da sve bude besprijekorno. Pored dobrog ukusa, Karleuša je zaljubljenik u prirodu čemu svjedoči zelenilo oko kuće kao i lavande koje pažljivo njeguje. prneosi “Express“.

kuća – Exprestabloid


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh