Estrada

PRVA IZJAVA POBJEDNIKA ZG: Glasom je ODUVAO sve u takmičenju, a malo se zna o njemu – evo ko je Nermin Handžić!

Otkrio je i ko mu je muzički idol!

U subotu, 25. juna održalo se veliko super finale “Zvezde Granda” u kome se takmičilo 16 kandidata: Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukčević, Meliha Imširović, Velid Handžić, Nikolina Đekanović, Aleksandar Josifovski.Publika je večeras svojim glasovima tokom programa odredila ko zaslužuje titulu nove zvezde Granda.

Pobednik ovogodišnje sezone je Nermin Handžić, koji je bio pod mentorstvom pevačice Viki Miljković.On ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine. Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ”Neki novi klinci” u kojem je osvojio treće mesto, a u ”Zvezdama Granda” učestvuje kao pulen Viki Miljković. Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vreme voli da igra fudbal. Kaže da je pre svega human i pozitivan čovek, a kod sebe ne voli što je brzoplet. Muzički idol mu je Šaban Šaulić.Nakon što je objavljeno da je Nermin pobednik, obratio se medijima i priznao da li je očekivao pobedu.

– Svi koji su stigli do finala, naravno da su očekivali pobedu. Konkurencija je bila možda i najjača do sada. Svi kandidati su bili fenomenalni – istakao je ovogodišnji pobednik, pa otkrio čiju muzičku karijeru priželjkuje:

Nermin HandžićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković
– Mislim da više niko nikada neće imati karijeru kao pokojni gospodin Šaban Šaulić, ali ja nekako u svojoj karijeri ću pamtiti da sam sa svojih 10 godina pevao sa njim, baš na ovoj sceni – rekao je Nermin, pa dodao šta mu je tada pevač rekao:

– Rekao mi je da sam ja najtalentovaniji klinac kog je on čuo – istakao je ovogodišnji pobednik.

Celokupan razgovor možete pogledati u videima ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh