Estrada

ĐORĐE DAVID PLAČE KAO KIŠNA GODINA: Lio suze zbog ovog kandidata, PA OTKRIO VELIKU TAJNU O NJEMU

Đorđe David doživIo je emotivni šok u polufinalu takmičenja “Zvezde Granda” zbog svog kandidata iz Makedonije Aleksandra Josifovskog, koga je doveo do finala, koje je održano sinoć.

Roker je, kako je rekao, sa ovim takmičarem prošao golgotu da bi mu pomogao da se riješi poroka. Aleksandar je bio u duelu s kolegom Enisom Todićem iz Novog Pazara, kome je Svetlana Ceca Ražnatović bila mentor. Nakon duela u kojem su obojica briljirali Saša Popović je presudio u korist Josifovskog. Roker je odmah skočio sa stolice i svom pulenu se pridružio na sceni. Čvrsto ga je zagrlio i počeo da plače. Obojica su lili suze.

– Nećete vjerovati, čovjek od dva metra plače – primijetila je voditeljka Sanja Kužet, kao i Viki Miljković i njena kuma Ceca. Aleksandar je uspio da obuzda suze, ali njegov mentor ne. On je sve više i jače ridao. Toliko da mu je cijela rolna toalet-papira bila mala da obriše suze. – Baš mi je drago što smo Đorđe i ja uspjeli da stignemo dovde. Ovde je ljubav velika – prokomentarisao je kandidat. Popović je želio da nastavi dalje, ali ga je Đorđe prekinuo i insistirao da iznese završnu riječ, istakavši da se Josifovski prošle godine za dlaku nije našao u finalu.

– Ovako, prošle godine ja pitam Popovića šta se desilo, što nije prošao. Kaže: “Đole, nekako mi je mrtav, nema energiju, nema snagu.” Ovaj čovjek koji stoji pred nama je bio notorni al*oholičar, prošle cijele sezone i one tamo. Sa al*oholom je imao ozbiljne, stravične probleme, nije mogao da se trijezni, nije znao gdje je dan, a gdje je noć. Ove sezone kad sam ga vratio, imao sam samo jedan uslov – da primi blokatore i da zaboravi na alkohol ako uopšte želi da uđe u priču, jer sam vidio ko su ljudi koji se takmiče ovde, daju svoju mladost, energiju, sve za scenu, i on je na to pristao. Ti ovoj produkciji dođeš milion dolara, za sve muke koje si mi priredio, a meni sto – zaključio je David, koji nije mogao da se smiri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh