Estrada

“GASITE DALILU!” Produkcija odmah prekinula emitovanje emisije! Dragojevićeva izgovorila ZABRANJENO

Zaboravila na pravila.

Dalila Dragojević nastavila je svoje gostovanje u radio-emisiji “Amnezija”. Filip Car postavio joj je pitanja o specijalnoj emisiji “Zadrugovizija Karaoke Show”, kako bi otkrila svoje utiske.

– Mogu da te pitam za karaoke. Bila si nervozna, da li si zadovoljna pesmom, izvedbom i ocenama žirijem i gledaocima? – pitao je Car.
Nisam zadovoljna izborom pesme. Ne smatram da je to pesma za mene, htela sam nekog mlađeg izvođača, da bih plesala i zezala se. Što se tiče ocena, zadovolja sam od strane nekih, od nekih nisam. Mene to ni ne interesuje. Ko sam ja da se mešam u ocenjivanje? Bila sam jako nervozna tu noć, jer sam bila prisutna dešavanjima kojim nisam želela da budem, kao što ne bih bila napolju. Ne bih napolju živela sa bivšim suprugom i bivšim partnerkama mog dečka. Mislim da se nervoza dešava jer se svi nalazimo pod istim krovom. Mislim da se ova moja veza desila napolju, ne bi bilo ovih dešavanja i bilo bi mnogo drugačije.

Dalilu je iznerviralo Carevo ponašanje, pa je odlučila da napusti njegovu radio-emisiju.

– Neću više da razgovaram, naruči pesmu.

– Je l’ moram u oči da te gledam? – pitao je Car, ali je ona već napustila studio.

– Gasite Dalilu odmah – začulo se preko razglasa nakon što je napustila radio.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh