Estrada

Milica Pavlović priznala vezu sa vaterpolistom: Krila sam ga kao da je serijski ubica

Trudim se da fokus bude na muzici, pjesmi, ne na tome sa kim sam

Milica Pavlović - Republika.rs

Pjevačica Milica Pavlović je u emisiji “Ami G Show” na Televiziji Pink prvi put zvanično priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa Nikolasom Saveljićem, vaterpolistom i sinom bivšeg crnogorskog fudbalera Niše Saveljića.

– Ako ovaj snimak neko bude poslao Nikolasu, ispast će mu telefon iz ruku. Trudim se da fokus bude na muzici, pjesmi, ne na tome sa kim sam. Da, jesam bila u vezi sa njim. Ne znam zašto sam to toliko krila, kao da sam se zabavljala sa oženjenim čovjekom koji ima 20 djece, serijskim ubicom, pa sam sakrila od svih živih – kazala je Pavlović.

Bila je to velika ljubav, objasnila je popularna seksi senjorita. Ipak, činjenica da žive na dvije strane svijeta, pošto Nikolas igra vaterpolo u Americi, dovela je do kraha veze.

Također, velika pripreka je bila ta što Milica sve vrijeme nije htjela da njihova veza bude javna.

– Imali smo lijepu ljubavnu priču godinu i po. Živi u Americi, a kad dođe… Šta sam ja tom dečku radila… Kada je došao u Beograd jednom, paparacu se posrećilo i uhvatili su nas. Stavljala sam kapuljaču dok smo šetali… Jadan čovjek sa mnom – prisjetila se Pavlović.

Uprkos tome, i dalje su odličnim odnosima, a o Nikolasu ima samo riječi hvale.

– Upoznala sam mu mamu i sestru, po mami se vidi da je to pravo vaspitanje, sa pravim životnim i porodičnim manirima. Lijepa priča, izvanredan dečkp – istakla je Pavlović. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh