Estrada

Pojavio se Marko Osmakčić! Uradio OVU SRAMNU STVAR tačno u vrijeme kada je otac trebao da bude sahranjen

Učesnik “Zadruge” Marko Osmakčić 9. juna hitno je napustio rijaliti kako bi navodno prisustvovao sahrani svog oca Franja Osmakčića, koji danas nije sahranjen, kao što je ranije najavljeno i istaknuto na umrlici, koja je stigla u Šimanovce.

Ekipa portala Srbija Danas posetila je selo Laništa u Bosni i Hercegovini, gde je danas u 16h trebalo da bude sahranjen Osmakčićev otac, međutim – od ožalošćene porodice ni traga ni glasa. Umrlica navodno pokojnog Franja Osmakčića u Laštanima nigde ne postoji, njihova porodična kuća pusta je i prazna, a na groblju nema baš nikoga od ožalošćenih, što je probudilo sumnju kod mnogobrojbnih korisnika društvenih mreža, koji u sve većem broju veruju da su Osmakčići išli toliko daleko da su lažirali Franjovu smrt.

Komšije Osmakčića, pak, tvrde da je Franjo živ, te da je izmišljotina da je preminuo, što je zaprepastilo javnost. Međutim, tu nije kraj – Markov najnoviji potez ponovo je šokirao naciju.

Naime, baš u 16h, kada je navodno trebalo biti održana sahrana njegovog oca Franja, Marko se u velikom stilu vratio na društvene mreže, gde se zabavlja sa svojim pratiocima! Podsećanja radi, nakon vesti o smrti oca i Markovog izlaska iz “Zadruge”, i on i njegov rođeni brat Mario misteriozno su nestali sa društvenih mreža, a nisu odgovarali ni na brojne pozive i poruke. Sada, baš na dan i u vreme navodne sahrane njihovog oca, Marko je ponovo aktivirao svoj nalog na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh