Estrada

Darko Kostić zlostavljao momka koji je blizak poznatoj pjevačici

Modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u žiži javnosti kada je prije nekoliko mjeseci uhapšen u svom stanu

Modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u žiži javnosti kada je prije nekoliko mjeseci uhapšen u svom stanu nakon što ga je muškrac N.N. prijavio koji je policiji dao izjavu da je dobio poruku od prijatelja Š.H. koji mu je rekao da ga je Kostić zatvorio u ostavu i prijetio da će ga ”ubiti”.

– Zlostavljač koji povrjeđuje slabije od sebe. Zlostavljač koji je zapravo kukavica. Zlostavljač od dva metra, koji šutira klince po klubovima. Zlostavljač koji je mene sa 21 izmanipulisao, lagao, vrijeđao i povrijedio – napisao je dečko i dodao:

Podsjetimo, mladić koji je bio Kostićeva žrtva je danas ispričao kako se spasio – iskoristio je nepažnju kreatora i izašao iz stana. Policija je zatim u stanu zatekla Darka Kostića i dovela ga u policijsku stanicu, a mladić je prevezen na VMA, na odjelјenje toksikologije.

Na OVOM LINKU pročitajte s kojom popularnom pjevačicom je blizak Kostić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh