Estrada

“IMAM DJEVOJKU UNUTRA!” Taki otkrio sa kojom zadrugarkom je u vezi! Niko nije ni pomislio da je to ONA

Prelijepo.

Zadrugarka Dia Kostić u svojoj burnoj prošlosti ima aferu sa ocem Maje Marinković, Takijem Marinkovićem, a nakon ulaska u rijaliti ,,Zadruga” sve je isplivalo na videlo. Taki je za domaće medije otkrio sve o odnosu sa Diom, kao i dogovoru koji su postigli pre nego što je ona ušla u rijaliti.

Naime, Dia se svima predstavila kao prava zavodnica, pa je uspela da šarmira i Saleta Luksa, sa kojim je imala vrelu akciju usred bela dana, pred zadrugarima.

Taki se oglasio pa je ovog puta odlučio da progovori o svemu.

– Čekajte, je l’ to ona crna ili plava? Toliko je mojih devojaka unutra, da ne znam da koju tačno mislite – rekao je kroz osmeh Taki, pa nastavio:

– Ma, dajte, uopšte neću da dajem na važnosti devojkama koje preko mene hoće da imaju priču u rijalitiju. Najbolje bi bilo da ja ne progovorim i ne krenem da pričam i iznosim šta je istina.

Na pitanje kako gleda to što se upustila u ljubavnu aferu sa Saletom Luksom, Taki govori:

– Ma, smešna priča, zakačila se za prvog koji je hteo. Vi ste videli šta ona radi i kako se ponaša. Ja čekam da izađe sve o njoj unutra, pa ću ja onda da vam dam sve dokaze, tad će vam sve biti jasno – govori Taki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh