Estrada

NEIZMJERNA TUGA U PORODICI OSMANKČIĆA: Evo šta je uradio Marko poslije smrti njegovog oca

Teško podnose novonastalu situaciju!

Marko Osmancic - Novi

Teško podnose novonastalu situaciju!

Kao grom iz vedra neba u jeku skandala sa Viktorijom Viki Mitrović sa kojom je imao više nego turbulentnu vezu, a koja je potom i ostala u drugom stanju, Marku Osmakčiću je preminuo otac Franjo Osmakčić.

Vijest o smrti se proširila brzinom svjetlosti, a Marko je po hitnom postupku napustio ”Zadrugu 5” kako bi sa porodicom bio u teškim trenucima, podijelio neizmjernu tugu i oca ispratio na vječni počinak.

Nakon što je izašao iz ”Zadruge”, Marko se nije oglašavao na naše pozive, kao ni njegova cjelokupna porodica. Telefoni su isključeni, a Instagram nalozi ugašeni… Očigledno se teško nose sa očevom smrću.

Nema sumnje da su braća Marko i Mario Osmakčić jedan drugom najveća podrška u tužnim trenucima, te da će bolan period prevazići zajedno. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh