Estrada

“Uraganke” za samo sat i po uzele 30.000 eura: Po njih poslali privatni avion

Biznismen iz Austrije poslao je privatni avion po “Uraganke” kako bi nastupale na proslavi 18. rođendana njegove kćerke

Hurricane - Instagram

Članice grupe “Hurricane” Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević dobile su 30.000 eura da bi pjevale na jednoj privatnoj proslavi.

Biznismen iz Austrije poslao je privatni avion po “Uraganke” kako bi nastupale na proslavi 18. rođendana njegove kćerke.

– Ivana, Sanja i Ksenija imale su zakazan nastup u Poreču baš te večeri kad je bila i rođendanska žurka u Beču, pa je biznismen poslao privatni avion po njih! Sve tri su se oduševile i odmah su prihvatile ponudu, cijeli put su se snimale i pjevale u avionu. Za sat i pol na na nastupu u Beču zaradile su 30.000 eura – priča izvor blizak članicama grupe.

Te je za Telegraf otkrio kako su dobile neobičnu ponudu.

– Taj biznismen ih nije poznavao, ali je ispunio želju svoje kćerke, koja je tražila da joj samo “Uraganke” pjevaju na 18. rođendanu. Slavljenica je bila presretna, kao i gosti, koji su djevojkama dali dobar bakšiš. prneosi “Avaz“.

Kako otkriva sagovornik, “Uragankama”, ali i gostima je bilo zabranjeno da objavljuju fotografije na društvene mreže.

– Na veselju je bilo 50 ljudi, uglavnom djeca uspešnih biznismena. Niko nije smeo da kači fotografije na Instagram jer je to bio zahtjev slavljenice – rekao je izvor.

“Uraganke” su poslije žurke prenoćile u Beču, a sljedeci dan su riješile da novac koji su zaradile “spiskaju” u Nici i Monaku.

– Imale su pet dana slobodno i odlučile da sve pare koje su uzele na 18. rođendanu potroše na putovanje. Prvo su u Nici obilazile klubove, a onda su otišle u Monako. Rekle su mi da se super provode i da im uopšte nije žao što su potrošile skoro sve pare – priča izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh