Estrada

OGLASILA SE STANIJA NAKON SKANDALA VIKI I OSMAKČIĆA: Jasna poruka za Marka- JOŠ UVIJEK JE U ŠOKU

Vijest koja od sinoć intrigira javnost je da je Viktorija Viki Mitrović zatrudnila sa Markom Osmakčićem u Zadruzi 5.

Nakon toga ona je ušla u ljubavni odnos sa Osmakčićem koji je u početku djelovao normalno, međutim vremenom je došlo da velikih turbulencija. Njihove svađe, pomirenja, šokirale su javnost, ali nakon svega toga njih dvoje su se uvijek mirili u krevetu gdej su imali vrele ak.cije ispred svih zadugara.

Sinoć, na početku emisije Izbor potrčka, voditelj Milan Milošević je obaviestio Viki i Marka da će ona raditi test za trudnoću, što se i desilo, a oni su saznali da je Viktorija trudna. Nakon toga došlo je do ogromnih sukoba između njih pa se dovelo u pitanje da li će Viki roditi ili abortirati.

Zbog cijele situacije između Marka i Viki stupili su u kontakt sa Stanijom Dobrojević, sa kojom se Osmakčić družio na početku Zadruge 5 i koja je “kumovala” kada su Marko i Viki ušli u kako oni kažu kombinaciju, koja je prerasla u turbulentnu ljubavnu vezu:

-U šoku sam od ove vijesti. Nemam komentar! To su jako osjetljive teme gdje sebi ne dajem pravo da išta prokomentarišem. Svakako im sve najbolje želim! – direktna je bila Stanija. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh