Estrada

ONI NEMAJU BUDUĆNOST- OGLASIO SE OSMAKČIĆEV DRUG: Šokirao sve kad je rekao šta misli o njenoj trudnoći!

Nije se nadao ovakvom njegovom ponašanju!

Zadruga - Novi

Sinoć u toku emisije Izbor potrčka, Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić su saznali da je ona u blagoslovenom stanju. Nakon toga su to saopštili zadrugarima i nastao je haos u Bijeloj kući.

Naime, svi zadrugari su osudili Marka koji je rekao da to dijete ne bi smjeli da zadrže i ubjeđivao Viki da treba da a*ortira što je ona odbijala. Zbog cijele situacije koja se dešava na velelepnom imanju, stupili smo u kontakt sa Markovim najboljim dugom Milošem, koji nije mogao da dođe sebi od šoka:

Ja ne znam šta da kažem… U šoku sam! Poznato je da ne podržavam njihov odnos već duže vrijeme ali ne vrijedi, oni se stalno vraćaju jedno drugom…

Ne znam kako će sada, oboje znaju da nemaju budućnost, a šta će biti sa trudnoćom i tim djetetom, to oni moraju da sjednu i porazgovaraju, teška je tema da bi bilo ko komentarisao – rekao je Markov drugar. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh