Estrada

“UČESNICE NISU DNO DNA JER SU U ZADRUZI, VEĆ ZATO ŠTO SU TO I VAN NJE” Lukas o rijalitiju, pa pomenuo i Kiju

Bez dlake na jeziku!

Aca Lukas nedavno je održao konferenciju za medije kada je govorio o svom filmu koji će uskoro ugledati svetlost dana, pod imenom “Kafana na Balkanu”, a tom prilikom govorio je o mnogim temama, a među njima se našla i tema – rijaliti program.

On je iskreno izneo svoje mišljenje o rijaliti učesnicama, pa objasnio da nije kriv rijaliti format što neko “nije dobar”, već sama osoba.

Kako Lukas sarađuje sa Kijom Kockar, koja je pobednica prve sezone rijalitija “Zadruga”, on se osvrnuo i na nju kao osobu i njeno učešće, pa ispričao kakvo je njegovo mišljenje o pevačici.

– Ne mogu da generalizujem i klasifikujem ljude po tome gde se nalaze i šta rade, nego po tome kakvi su. Ne možemo da kažemo da devojke ako uđu u rijaliti, recimo “Zadrugu” da je to kao dno dna, vidi ovako, ima dno dna stvarno, ali ne zato što su u Zadruzi, već zato što su dno dna i u biblioteci – rekao je Lukas, pa dodao.

– Evo recimo, prvi primer, čuo sam svašta o toj Kiji Kockar koja je tamo bila i svi su mislili o njoj ovako ili onako, a ja sam nju upoznao, ona je devojka, prvo, sasvim obična žena, drugo, normalno, iskoristila je to što je iskoristila. Ja stvarno ne vidim razlog da neko u životu nešto iskoristi na pravi način i da se po tome pljuje. Tako da ne mogu da generalizujem te rijaliti formate, ali da postoji dno dna, naravno da postoji i na najeminentnijim mestima, pa na fakultetu imaš ljude koji su ološi, tako ih imaš i u Zadruzi – rekao je Lukas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh