Estrada

“MALO SAM VIŠE POPIO!” Stefan otkrio šta se desilo nakon žurke: “SKORO MI NIJE BILO TAKO LEPO”

Misicu više ne spominje.

U toku je radio emisija ‘Amnezija’, a Stefan Karić bio je sledeći gost kod Nenada Aleksića Ša.

– Koliko je menin bilo lepo, skoro se ovako dobro nisam proveo – dodao je Karić.

– Skoro se nije desilo da mi je toliko lepo i da me ništa nije izbacilo iz takta, jesam malo više popio ali sam se doveo u red – izjavio je Nenad.

– Bilo je fenomenalno! U početku sam bio nervozan, ali sam batalio sve i odlučio da se provedem. Nisam verovao da će mi biti onako kako mi je bilo. Slavili smo Željkov rođenda, dočekao sam Osmanov, neverovatno je bilo! – nastavio je Karić.

– Mi smo u početku sam blatili ljude, ali su nam dali dobar materijal za to. Srećan rođendan Osmane! – ubacio se Miki.

– Gruja je fenomenalan lik, nakon svega i onih lepih devojaka koje su došle, fascinirao me je kada ih je gledao, donosio im kisele vode… Bilo bi bolje da se pretvorio u pauna i da je odleteo – smejao se Karić.

– Da nije sa Mimom, da li bi pikirao neku devojku? – pitao je reper.

– Naravno, videli smo. Poprcljiv je i pi*kopaćenik… On ne zna na koju će stranu… – odgovorio je Karić.

Došao sam više da se obratim Osmanu, da mu kažem da ga volim najviše na svetu! Hvala mu na svemu što radi za mene, nadam se da se provode sada! Pozdrav za Kristinu, za Jocu – dodao je Karić i zavrio gostovanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh