Estrada

MARINA SE OGLASILA 1. PUT NAKON SUĐENJA, JAVNO PROZVALA DARKA LAZIĆA: Evo šta je poručila

Marina Gagić, bivša vjerenica pjevača Darka Lazića, 2021. godine pokrenula je pravni postupak za dobijanje starateljstva nad sinom. Sada se na mrežama oglasila škakljivom porukom.

Marina Gagić i Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Nakon nekoliko ročišta, Lazić je pristao na Marinin tužbeni zahtjev da joj isplaćuje mjesečnu alimentaciju u iznosu od 50.000 dinara (oko 430 eura), kao i da starateljstvo pripadne njoj.

Gagićeva se sada, prvi put od okončanja suđenja, oglasila na društvenoj mreži Instagram, gdje je podijelila citat koji govori o nesavjesnim očevima, a mnogi na društvenim mrežama su odmah pomislili da je namijenjen upravo Laziću.

– Dobar otac nije onaj koji zarađuje puno novaca, već onaj koji ne napušta svoju porodicu – stoji u Marininoj objavi na Instagramu koju pjevač nije komentarisao. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh