Estrada

“STIDIM SE PREZIMENA ĐOGANI” – ĐOLETOVA BIVŠA SUPRUGA OSULA PALJBU PO PORODICI: Otkrila koje prezime nose njena djeca

Pjevačica Slađa Delibašić povukla se sa javne scene i posvetila se privatnom biznisu, privatnom vrtiću koji vodi sa ćerkom Silvijom.

Slađa Delibašić i Đole Đogani - Pink.rs

Kako pjevačica tvrdi, posao bi joj išao mnogo bolje da je ne vezuju za ime Đogani, s obzirom na to da je nekada bila udata za Đoleta Đoganija.

– Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli prije 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moj tata, brat i djeca. Ja svoju djecu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čovjeka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala – ispričala je Slađa za “Svet” i dodala da je bez obzira na sve zadovoljna radom vrtića:

– Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lijepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh