Estrada

OVO JE ANĐELA RAŽNATOVIĆ, ARKANOVA KĆERKA: Stigla sinoć na Anastasijin rođendan i sve očarala

Slavljenica se vidno obradovala dolasku polusestre!

Pjevačica Anastasija Ražnatović upriličila je sinoć gala proslavu 24. rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a na spisku zvanica našla se porodica, dečko Nemanja Gudelj i njegovi najmiliji, brojni prijatelji i kolege sa estrade, a veliku pažnju privukao je dolazak Anđele Ražnatović, Anastasijine polusestre po pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Očekivano, Anđela nije željela da daje izjave, već je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan, a njihov srdačni zagrljaj zabilježila je kamera emisije “Premijera”.

– Gdje si, sestrice – obradovala se Anastasija čim ju je vidjela, a Anđela joj se bacila u zagrljaj i uputila čestitke.

– Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava – rekla joj je ona.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pjesama. Svojevremeno se, prije skoro dvjie decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Tada se šuškalo i da će se vejnčati, međutim do svadbe nije došlo – posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u rijetkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

Iako pojedini Arkanovi naslednici nisu u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović i njenom djecom, Anđela Ražnatović je, neposredno poslije očeve smrti, stala uz folk-zvijezdu i njenu djecu, i tako je ostalo do danas. Svojevremeno je priznala da joj je Ceca pomagala kad nije imala, kako je govorila, „’leba da jede“, a ona je to zapamtila i uzvraćala pažnjom i odanošću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh