Estrada

DALILA KROZ SUZE ZARVŠILA SVOJ ODNOS SA CAREM: On bijesan kao ris, odmah napravio haos

Mir kratko trajao!

Dalila i Car - screenshot

Dalila Dragojević se pravda Filipu Caru kako je samo prema njemu dobra, a prema drugima i te kako bezobrazna. Naime, Dalila završava svoj odnos sa Carem jer od nje pravi budalu, kako ona tvrdi.

Jesam arogantna i bezobrazna. Prema drugima jesam aroganta ali prema tebi nisam. Nemoj da me tumačiš na osnovu toga. Kada se posvađam sa tobom, onda razmišljam o spoljnom svijetu. Ne zanima me, ne treba mi niko. Niko mi ne treba. Neću nikom ništa ni da govorim. Da sam uradila nešto pa ajde, nego ovako iz čista mira, vidiš kako se ti smješkaš – rekla je Dalila.

Nisi uradila ništa – rekao je Car.

Šta si ti tvrdio o meni, pa se ja ležim sa tobom. Ja ne razumijem ništa, meni je muka od ovog odnosa – govorila je Dalila kroz suze.

Ne mogu da budem siguran za tri dana, niti za dva – rekao je Car.

Ne mogu više ni da plačem, ne razumijem što mi se ovo dešava – govori Dalila kroz plač.

Pun mi je ku*ac. Poludim i kažem svašta – vikao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta. prneosi Novi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh