Estrada

CAR I KARIĆ OPLELI PO DEJANU NAKON NOVIH SAZNANJA: “Dalila je bila upravu”, evo šta su otkrili (VIDEO)

Stefan Karić i Filip Car nastavili su da razgovaraju o svemu što se izdešavalo u prethodnim mesecima, pa pored se pored Dalile Dragojević, dotakli i Dejana Dragojevića.

– Ljudi mogu da gledaju da je ona zbig velike ljubavi ostavila muža, a ti… – pričao je Stefan., piše Pink.rs.

Mića je mene danas spomenuo za Aleksandra, ja sam samo dodao, a ona ode i legne. To su sve manipulacije da bih ušao u svađu – objašnjavao je Filip.

On ispada neko ko je pokazao da je ušao u drugu vezu i da nije naivan i fin – dodao je Stefan.

– Evo njega, riješio se bijede i tuge, vratio porodicu i sad je super lik od onog najodvratnijeg. Ona je djevojka izašla iz okova braka, a šta je sa mnom? Dolazim u situaciju da mene djevojka sa kojom sam u vezi kad mi je loše ne može da me zagrli i kaže da je dobro sve, da me voli… Ona kaže ko te je*e, smije mi se u facu i je*e me u mozak – pričao je Filip i dodao da je Dalila bila upravu kada je govorila da je Dejan glumio da je plakao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh