Estrada

LEPA BRENA KUPILA AUTO OD 300.000 EVRA! Pokazala luksuznu mašinu – sa sinom se utrkuje ko će ga voziti (VIDEO)

Na mnogim stvarima štedi, ali ne i na automobilima

Folk zvezda Lepa Brena je za novi automobil marke “majbah GLS 600”, potrošila neverovatnih 275.000 evra.

– Brena možda štedi na drugim stvarima, ali na automobilima nikad. Često je na putu i bitno joj je da joj auto bude siguran i komforan. Pohvalila mi se da je kupila “zver” od automobila! Rekla mi je da je taj auto premašio njena očekivanja, a pogotovo joj se sviđa što je toliko komforan da tokom dužih putovanja može da se naspava – priča izvor blizak pevačici.

Njen sin Viktor Živojinović oduševljen je automobilom, pa Brena ne može da dođe na red da ga vozi.

– Svi u porodici su zaljubljeni u Brenina nova kola, a najviše Viktor. Stalno se prepire s njim, jer da se Viktor pita, ne bi izlazio iz tih kola – ističe sagovornik.

Inače, Brena obožava ovu marku automobila. Ona je pre šest godina od koleginice Dragane Mirković i njenog muža Tonija Bjelića kupila “majbah” za 150.000 evra, koji je u međuvremenu prodala i pazarila noviji, dosta skuplji model.

Kako izgleda automobil, pogledajte u videu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh