Estrada

KONAČNO PORAZGOVARALI U 4 OKA: Car i Dejan uverini da bi bili najbolji prijatelji da nema Dalile

Nevjerovatno.

U toku je emisija “Gledanje snimaka”, voditeljka Ivana Šopić je zadrugarima najavila naredni video – prilog na kom je prikazano kako se Filip Car i Dejan Dragojević šale na račun Dalile Dragojević i Aleksandre Nikolić – “kolege po vaginama”! Reč je dobio Dejan.

– Ovo je bilo ružno i ja bih zamolio da nam se organizuje ring. Svima je nenormalno, on ima smešne fore, ne mogu da budem ljut, ne mrzim nikoga. Sedimo, smejemo se, ne može da se pobegne. Ima neke smešne gore, Karić je kao vođa rekao da oni budu mladenci, gledaoci su odlučili da Aleks i ja budemo – pričao je Dejan.

– Aleks i ja da smo pričali o polnim organima, nama bi rekla da smo kur*etine – ubacila se Dalila.

– Meni su neke stvari bile čudne, neke stvari između Dalile i njega okej, ali ne mislim niti da je pi*ka, niti da je neki bezveze, nema zle krvi, to što se desilo, desilo se – ubacio se Car.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh