Estrada

ANA BEKUTA STIGLA NA SVADBU: Skinula CRNINU, evo šta je obukla – NIKAD LJEPŠE NIJE IZGLEDALA

Poznati par Suzana Jovanović i Saša Popović danas pravi veliko veselje u jednom prestoničkom restoranu povodom svadbe starijeg sina Danijela i njegove partnerke Tijane.

Saša Popović - Damir Dervišagić

Poznate ličnosti stigle su na vjenčanje, a među njima Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Milan Mitrović sa trudnom ženom i drugi.

“Sigurno ću zapjevati, svirao sam sa Danijelom, družili smo se, ima da pjevamo i da se veselimo. Mladi ne smije niko da priđe, ona je sada na sigurnom. Biće zabavno”, rekao je Milan Mitrović.

Aleksandar Milić Mili došao je sa ženom na svadbu koju mnogi hvale za izgled, a nakon njega i Dragan Stojković Bosanac sa ženom i Sanja Kužet sa mužem.Podsjetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 eura po osobi, gdje će se naći bogato posluženje.Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine.

Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obje porodice se lijepo slažu. prneosi “Novi“.

Ana bekuta – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh