Estrada

“DALILI IMA DA PRISJEDNE SVADBA I DAN KAD ME UPOZNALA” Filip Car otkrio šta će uraditi kada je vidi u vjenčanici- VELIKO PONIŽENJE

Filip Car nakon što je saznao da će se u nedjelju organizovati njegova svadba sa Dalilom Dragojević, počeo je da ide po kući i sa osmokehom na licu priča kako jedva čeka nedjelju zbog Dalile i njene reakcije.

Filip Car - screenshot

Car je istakao da nije želio da bude u ovoj igri, ali je shvatio da ne može da bira.

– Ja mislio da neću, ali ne mogu da to da biram sada – pričao je Car sa smeškom.

– Ma, brate, to ti je banalna stvar neka – rekao mu je Karić.

– Dalila jedva čeka, ona to ne bi propustila da je ne znam šta. Ona je sada presretna, ali znaš kakvu ću sprdnju da napravim. Kada se oženim, ja ću da ulovim njega i da samo malo pića da bude. Znaš koju sprdnju ću da napravim ima da joj prisjedne svadba i dan kada me je upoznala. Kada bude ona u jvenčanici ima da bude sprdačina. Ona kada to bude čula danas, to je kao da sam se pomirio. Bračnu noć ako mi daju, neka daju na Rajskom. Dalila je ovo jedva dočekala, njoj je bitno da je u centru pražnje – pričao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh