Estrada

Mladenovićka otkrila ČIME JE OSVOJIO ISAK I KOJU MU PJESMU PJEVA: “To je rijetkost”

Vijest o tome da su nekadašnje “Zvezde Granda”, Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović najnoviji estradni par već danima privlači pažnju medija koji jedva čekaju da čuju detalje njihove ljubavi.

Isak i Aleksandra - screenshot

Iako je njihova veza još uvijek na početku, oni uživaju u svakom momentu, a Aleksandru smo pitali šta to Isak ima što ga čini tako posebnim i čime je osvojio jednu od najljepših pjevačica na estradi.

– Njegova duša. On je toliko iskren, toliko emotivan i nekako to me je privuklo. U današnje vrijeme to je rijetkost naći neko ko je tako iskren i pažljiv kao on- iskrena je bila Mladenovićka za Grand. Online.

Pjevačica otkriva i šta sada kaže njena baka koja je do skoro tjerala da što prije nađe ozbiljnog momka i stane na ludi kamen.

– Baki se sviđa, stalno ga prati i gleda. Kada je u jednom rijalitiju gledala naš nastup, tad je prokomentarisala da joj se sviđa- kaže ona koja je imala prilike da komunicira sa Šabanovićevim roditeljima.

– Upoznala sam ih preko video poziva, a moja mama je često kod mene tako da je on upoznao moju mamu i zajedno me zezaju u duetu (smijeh)- potvrdila je pevačica.

Mišljenje roditelja o partnerima je uvijek važno, a evo šta su rekli njeni kada im je saopštila ko je novi zet.

– Naravno da su bili srećni i iznenađeni. Kažu kakv smo mi roker i narodnjak. Često imamo problem, on hoće da sluša neku njegovu muziku, a ja moju. Voli da mu pjevam pjesmu “Poseban”, stalno pjevamo ko kući, ali ne živimo zajedno- objasnila je Aleksandra.

Cijeli intervju pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh