Estrada

Konstrakta se oglasila: Ne stižem čitati poruke ni ikom išta odgovoriti, ali se zahvaljujem na pažnji

Engleski mi se vratio, ono iz petog, šestog razreda pa sad mogu sastaviti malo kompleksnije rečenice, našalila se pjevačica

Konstrakta - YouTube/Eurovision Song Contest

Konstrakta se oglasila dan nakon prolaska u finale Eurosonga. Objavila je nekoliko snimki na svom profilu na Instagram Storyju u kojima se obratila svojim navijačima u Srbiji.

– Samo da vam se javim s 88. probe. Čuje se Englez u kabini pored – započela je Konstrakta snimajući se uz filter sa suzama.

– Ne stižem čitati poruke ni ikom išta odgovoriti, ali se zahvaljujem na pažnji. Dala sam, pa ja mislim, jedno 700 intervjua. Oni pitaju isto, ja odgovaram isto, sve isto. Engleski mi se vratio, ono iz petog, šestog razreda pa sad mogu sastaviti malo kompleksnije rečenice – našalila se. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh