Estrada

OGLASILA SE PRVA SUPRUGA I KĆERKA VIDOJA RISTOVIĆA: Oprostile se potresnim riječima

Istoričar umjetnosti Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a povodom njegove smrti oglasila se njegova prva supruga Lana i njihova kćerka Matea.

Vidoje Ristović - Novi

Ristović je na svojim mrežama neretko objavljivao fotografije sa svojom nasljednicom i pokazivao koliko je obožava, a sada su mu bivša žena i starija kćerka uputile posljednji pozdrav i oprostile se od njega emotivnim riječima.

– Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvijezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvijek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana – stoji u čitulji.

Podsjetimo, Vidoje je preminuo je prilikom masaže strujom u jednom beogradskom salonu, a prema saopštenju Višeg Javnog tužilaštva, sumnjivih mehaničkih povreda nije bilo, kao i da će konačan uzrok smrti biti utvrđen tek za mjesec dana.

Ristović će biti ispraćen na vječni počinak uu četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a porodica preminulog je obavijestila sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umjetnosti na vječni počinak:

– Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaviještavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova. prneosi !Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh