Estrada

NIJE NI SLUTILA – POSLJEDNJA OBJAVA MILJANINE SESTRE PRIJE STRAVIČNE NESREĆE : Evo šta je radila!

Sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić doživjela je tešku saobraćajnu nezgodu u Nišu i nalazi se bolnici.

Tijana i Marija - screenshot

Naime, pet osoba, među kojima je i Kulićeva, povređeno je sinoć oko 23.50 sati u teškom udesu u Nišu kada se „audi“ kruševačkih registarskih oznaka zakucao u zid zgrade broj 84 u Dušanovoj ulici.

Sudeći po stravičnim slikama poslije udesa, prava je sreća da u njemu niko nije nastradao.Inače, Tijana je malo prije nezgode na svom Instagram storiju objavljivala video snimke iz provoda. Ona je sve vrijeme pjevala, ne sluteći da će doći do nesreće.

Ovu vijest je potvrdila i njena majka Marija Kulić, koja je van sebe otkako je čula za udes.
– Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mjesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne sjeća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava.

Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari – rekla je Marija za Pink.

– Petoro je povređeno, strašan je udes bio… Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz cijeli skener, glava nije povređena, ali se ničega ne sjeća. Ne sjeća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa… Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo vidjeti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno – zaključuje Marija. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh